Telefondan PUBG Mobile Hilesi Nasıl Yapılır? (%100 Güvenilir)

Telefondan PUBG Mobile Hilesi Nasıl Yapılır? (%100 Güvenilir)
A+
A-

Telefondan PUBG mobile hilesi nasıl yapılır, pubg mobile hilesi nasıl yapılır android, Pubg Mobile bansız hile nasıl yapılır, Pubg mobile hile nasıl yapılır AP, Pubg mobil Hilesi nasıl yapılır Android, Pubg mobile hile nasıl yapılır emulator, Pubg Mobile hile nasıl Yapılır Android 2023, Pubg mobile hile nasıl yapılır pc, Pubg hile nasıl yapılır Android 2023 gibi konular hakkında araştırma yapan pubg kullanıcıları içeriğimizden bilgi alabilirler.

Telefondan PUBG Mobile Hilesi Nasıl Yapılır?

Son yıllarda neredeyse her gencin telefonunda yer alan ve oldukça popüler hale gelen PUBG’nin mobil versiyonu, artık dünyanın her yerinden pek çok oyuncunun ilgisini çekiyor. Oyunu bilgisayarınızda ve cep telefonunuzda oynayabilirsiniz, arkadaş gruplarını oluşturarak ve çeşitli stratejiler kullanarak oyunu eğlenceli hale getirebilirsiniz.

Pubg Mobile Hilesi Nasıl Yapılır? Android

Pubg mobile hile işlemini uygulamak için, https://pubgmobileuchilesi.com/ bağlantısına tıklamanız ve ardından sitedeki “UC Hilesi başlatmak için tıklayın” butonuna tıklanılması gerekir. Verdiğimiz adres üzerinden istenen tüm adımları takip etmeli ve “Hileyi Çalıştır” butonunu seçmelisiniz. Bu işlemin ardından bir sayfa açılacak ve bu sayfada, sizden istenen bilgileri girmelisiniz. Bu bilgiler ise;

  • Kullanıcı adı
  • UC miktarı
  • İstediğiniz BP miktarı

Sonrasında ise sizlerden istenen adımları uygulamalısınız.

BENZER YAZI: Mafia City Hile 2023 Mafia City Püf Noktaları

Pubg Hile Nasıl Yapılır? Emulatör Hilesi

Birçok hile uygulaması, emülatör adı verilen bir programla kolayca yapılabilir. Elbette buna Android’in büyük bir katkısı var. PUBG Mobile hile için emülatörü kullanarak, oyunda hile yaparak rakiplerinizi yenebilirsiniz. Dikkat! PUBG mobil emülatör uygulaması da hesabınızın yasaklanmasına neden olabilir. PUBG Mobile becerilerini kullanmak için bir emülatör uygulaması kullanmanız gerekir. Bunu yapmak için, bir masaüstü veya dizüstü bilgisayara bir emülatör programı yüklemeniz gerekmektedir.

Telefondan PUBG Mobil Hilesi Nasıl Yapılır? (Tüm Hileler) 2023

Telefondan PUBG Mobile Hilesi Nasıl Yapılır? (Tüm Hileler) 2023

PUBG mobil oyunu emülatör programı aracılığıyla indirilebilir ve hileli olarak oynanabilir. Oyunu orijinal sitesinden indirerek kurabilirsiniz. Kurulumdan sonra hileyi indirebilir ve emülatörde ayarlayabilirsiniz. Bu şekilde hem hızlı bir oyun oynayabilir hem de eldeki silahla seri olarak rakipleri yenebilirsiniz.

Pubg Wall Hack Hilesi 2023

Kullanıcıları cezalandırmak için kodlar geliştirirler, ancak hilelerin kodlayıcıları bu sistemleri sürekli olarak atlamak için başka bir numara yapar. Bu yıl olduğu gibi seriden sonra gelecek yeni hileleri PUBG Mobil Duvar Hack Hilesi kullanarak göremeyecek ve cezalandıramayacaklar. Bu sisteme aşina olan birkaç profesyonel hile kullanıcısı, bir süre bekleyecek ve yasaklar ortaya çıktıktan sonra uzun süre sorunsuz bir şekilde hile yapmaya başlayacaktır.

Oyun yönetimi ekibinin yeni yılda çeşitli uygulamaları değerlendirmesi gerekiyor. Böylesine başarılı bir üretimin sürdürülebilmesi için, yazılımın hile yapan oyuncuları otomatik olarak tespit etmediği durumlarda, şahsen yapılması gerekir. Diğer bir deyişle, yetkililer, oyuncuların duvarı kıranlar tarafından cezalandırılıp cezalandırılmayacağını gözlemlemeli ve karar vermelidir. Ancak izleneceklerini bilenleri aldatmıyormuş gibi yaparlar. Bazen aynı sebepten ötürü, gerçekleşmeden önce kasıtlı olarak öldürürler.

Pubg Hilesi 2023 Pubg Mobile UC Hilesi

Pubg hilesi olarak vermiş olduğumuz hile, brawl stars elmas hilesi ile beraber çalışmaktadır. Bununla beraber diğer hack stili hilelerde iş yaramaktadır. Fakat belirli bir ücret karşılığında satılır. Hile yapan kullanıcıların %99’u ücret karşılığında hileyi satın alırlar. Bu nedenle adil olarak oynayan oyunların %1’i haksız yere yenilebilir. Bu hileye, UC hilesi denmektedir.

Sizlere yukarıda vermiş olduğumuz pubg mobile uc hilesi güvenilir olmakta ve sizler için bu hilenin genel özellikleri paylaşıyoruz.

  • %99,9 ihtimalle çalışır.
  • Android – IOS cihazlarda çalışır.
  • Site linki hile yapabilmek için yeterli olmaktadır.
  • Ücretsizdir.
  • Virüs içermez.
  • Ban yedirmez.
  • İllegal yollarla çalışmaz.
  • Herhangi bir iletişim bilgisi istemez.
  • Telefon numarası istemez. Ücret istemez.
  • Otomatik güncellenir.
  • Gizlenmiş şifrelere sahiptir.
  • Otomatik şifreleme yapar.

PUBG Mobile Aimbot Hilesi

Nişan alma, herhangi bir birinci veya üçüncü şahıs nişancının en zor kısmıdır. Bu büyüleyici ve yaygın olarak kullanılan bir Aimbot PUBG Hack, işiniz burada zahmetsizce yapılıyor, ancak bu PUBG Hack’i kullanırken çok dikkatli olmalısınız çünkü geliştiriciler her zaman bilgisayar korsanları arıyor ve onları mümkün olan en kısa sürede yasaklamayı bekliyorlar.

PUBG Mobile Speed ​​Hack

Hız Hile, kullanıcı hızını artırır ve Aimbot ile birleştirildiğinde, etrafındaki en ölümcül saldırılardan biridir. Bu Hack’ler yalnızca kafayı hedefler ve yol açık olduğunda ateş ederek oyuncunun Mermi Öldürme oranını artırmaktadır. Peki PUBG Mobile’den geri tepme nasıl ortadan kaldırılır?

Bu PUBG Mobil Hack, tüm silahların sıfır geri tepmeye sahip olmasını sağladığından çok önemlidir. Genellikle her atıştan sonra tekrar nişan almak için silahı yeniden ayarlamamız gerekir, ancak bu PUBG Hack ile silahlarımızda geri tepme olmayacak ve bu nedenle yeniden kalibre etmeye gerek kalmayacak, bu Hack, atışı eğlenceli hale getiriyor.

PUBG Mobile Hile VPN 2023

Bu sadece herhangi bir VPN değildir, yalnızca web taramasını değiştirmekle kalmayıp aynı zamanda bir sunucu hakkında bilgi akışına izin veren herhangi bir VPN uygulamasıdır. Sırayla, PUBG mobile’ı anonim olarak hacklemenize yardımcı olur, böylece yasaklanma endişesi duymadan herhangi bir hack’i kullanabilirsiniz. Hile yapmak için “Strange VPN” kullanabilirsiniz. Google play store VPN bağlantısı için tıklayınız.

PUBG Mobile Hilesi Telefona Nasıl İndirilir?

  • Oyunu indirmek için verdiğimiz indirme bağlantısına tıklayınız. (Orijinal sürümü ise Google Play Store’da mevcuttur)
  • Oyunu indirdikten sonra, cihazınız sizden onu yüklemenizi ister. Üçüncü taraf kurulumuna izin vermelisiniz.
  • Kurulum işleminin bitmesini bekleyin. Bir süre sonra cihazınızın menüsünde bir PUBG Mobile Hack simgesi gözükecektir.
  • APK dosyasını açmak için simgeye tıklayın. İşte hepsi bu kadar!

ESP PUBG Mobile Hile – PUBG Mobile Hilesi

Bu, PUBG Mobile için açık ara en kullanışlı hack’lerden biridir. Fakat nasıl kullanılacağını bilmeden önce ESP’yi ve PUBG’de bize nasıl yardımcı olabileceğini öğrenelim. ESP, Geliştirilmiş Algılama anlamına gelir; bu, bir oyuncunun oyundaki duyusal algısını geliştirdiği, fakat oyuncunun diğer oyuncuların göremediği ayrıntıları algılamasına izin verdiği anlamına gelir.

Özellikler arasında diğer oyuncuların yerleri ve adları, ilgili sağlık çubukları, sandıklar ve ganimet yerleri ve daha fazlası bulunur. Yer alır. Süreç çok zor değil, ancak bunun yerine bu hack’i etkinleştirmek biraz sabır gerektiriyor, birçok YouTuber oyunu bunun PUBG’den ömür boyu yasaklanmanıza yol açmayacak bir PUBG anti-ban hack olduğunu iddia etmiştir. Yine de, güvenli olabilmek için şu adımları izleyin.

  • İlk birkaç gün sadece lobide kullanın
  • Hack kullanarak çok fazla maç oynamayın
  • Belirli zaman sonrasında hack kullanarak daha fazla maç oynamaya başlayabilirsiniz.
  • Son olarak da, PUBG Hack’i kendi sorumluluğunuzda kullanmalısınız.
Telefondan PUBG Mobil Hilesi Nasıl Yapılır? (Tüm Hileler) 2023

Telefondan PUBG Mobile Hilesi Nasıl Yapılır? (Tüm Hileler) 2023

PUBG Mobile Sınırsız UC PUBG Hilesi 2023

PUBG Mobile kullanıcısı tarafından kullanılan başka bir PUBG Hackdir; Bu hack, PUBG Mobile tarafından kullanılan para olan Sınırsız UC veya Bilinmeyen Para almanızı sağlar ve en sevdiğiniz kıyafetleri, görünümleri ve aksesuarları ücretsiz olarak satın alabilirsiniz. Bunu yapmanın en popüler yolu, bir PUBG Mobile hesabı kullanarak birkaç saat kaydolduktan sonra PUBG’yi UC’ye aktaracak olan PUBG Mobile UC oluşturucuyu kullanmaktır.

PUBG Mobile Sınırsız BP PUBG Hilesi 2023

PUBG Mobile’daki BP puanları veya Savaş Puanları, her savaştan sonra kazanılan puanlardır. Bunlar, oyun içi estetiğinizi geliştirmenize ve iyileştirmenize ve en sevdiğiniz görünüm ve kıyafetleri elde etmenize yardımcı olur, böylece onları hem arkadaşlarınıza hem de düşmanlarınıza gösterebilirsiniz. Bu Hack, oyunda hile yapmak istemeyen, fakat eşyalarını göstermek ve oyunda başkalarını etkilemek isteyenler için uygundur.

PUBG Mobile Duvar Arkası Görme Hilesi 2023

Duvarın arkasında, oyunda kullanışlı olabilecek faydalı bir hack var. Bu Hack, duvarları ve diğer engelleri görmenize yardımcı olur, böylece oyunda düşmanları ve arkadaşları çok hızlı bir şekilde bulabilirsiniz. Ayriyeten radarınızdaki düşmanların yerini de gösterir, böylece siz bilmeden onları kolayca takip edebilirsiniz. Bu PUBG Mobil Hack, üzerinde “özenle idare edin” etiketi ile birlikte gelir.


Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 30 Yorum
  1. Snsn dedi ki:

    Bana hile lazım w

  2. Metin dedi ki:

    Dlslsllsls

  3. Baran dedi ki:

    Pubg mobile hile oyunu indirme

    1. bakツ⁠biツ dedi ki:

      Nolur hile istiyom

  4. MEZARCİ123CAN dedi ki:

    Hile istiyorum hile gəlsin tamami hile isterik gozel olur

    Salam

    1. Burak dedi ki:

      Lütfen

  5. ĐÎJŁĘM dedi ki:

    Hile yapmak istiyorum

  6. Baran dedi ki:

    Ben nasıl hile yaparım

  7. Ümid dedi ki:

    Hile

  8. Han dedi ki:

    Hile lazym

    1. Karolskie77 dedi ki:

      Hile lazim

    2. Rahman dedi ki:

      Hile nasil ýapilir

      1. Yiğit dedi ki:

        Hile çok istiyom lütfen

  9. NEVINBOZKURT dedi ki:

    Pubg mobil de hile olmak için elimden geleni yapıyorum ama inşşallah bu sitede pubg de hile ola bilirim inşallah umarım olabilirim hile olmak çok istiyorum hadi bakalım

  10. Yamac dedi ki:

    Saol yapan şirkete

  11. Eyüp dedi ki:

    Ben hile istiyorum

    1. EŽDER2010 dedi ki:

      Abi lütfän uc atarmisin

    2. EŽDER2010 dedi ki:

      Ucma hilesi

      1. Haktan dedi ki:

        Abi hile pubg çok istoyom Allah için lütfen

      2. Haktan dedi ki:

        Hile pubg çok istoyom Allah içindir lütfen 😭😞😞 😞
        Hile Verene Allah uzun ömürler versin inşallah amin amin 😭😭😭😭😭😭😭😞🤒🌚😭😞🤒🌚

  12. Aman dedi ki:

    Aman

    1. ENESMEROPRO12 dedi ki:

      Hile istiyorum ful het ve duvar hilesi

  13. Bagtyyar dedi ki:

    Lütfen banada hile açyn

    1. Rahman dedi ki:

      Lütfen banada hile açin

      1. Kakajana dedi ki:

        Lütfen banada hile acabililmisiniz

  14. Emel dedi ki:

    Harika

  15. Abdurrahman dedi ki:

    Bende hile istiyorum ama hızlı ve banlanmayan

  16. Selo21başkan dedi ki:

    Benle herkes dalga geçiyor bana üç hilesi lazım🥺

  17. Selo21başkan dedi ki:

    Benle herkes dalga geçiyor bana üç hilesi lazım🥺

  18. Mekan dedi ki:

    Pubg uc hilesi