Protez Tırnak Fiyatları 2024 Jel Protez Tırnak Fiyat

Protez Tırnak Fiyatları 2024 Jel Protez Tırnak Fiyat
A+
A-

Protez tırnak fiyatları 2024, jel tırnak fiyatları, kalıcı oje fiyatları ne kadar, jel protez tırnak ne kadar süre kullanılır, protez tırnak ne kadar kalıcı gibi sorular hakkında merak edilenler yazımızda yer almaktadır.

Protez Tırnak Fiyatları 2024

Protez tırnak fiyatları 2024 ne kadar oldu merak ediliyor. Güzellik merkezlerinin son dönemlerde olmazsa olmazı haline gelen nail art ile pek çok kadın protez tırnak yaptırıyor. El bakımına özen gösteren kadınların en çok tercih ettiği protez tırnak fiyatları bakımında da çok sık araştırılıyor. İster uzun ister kısa olarak yaptırabileceğiniz protez tırnakta çeşit çeşit renk ve desen ile tırnaklarınızı daha dikkat çekici hale getirebilirsiniz.

Yıllardır kullanılan standart oje kısa süre içinde bozulmasından dolayı kalıcı oje ve protez tırnağa rağbet iyice artmış durumda. Uzun süre kullanım imkanı sunan protez tırnak kolay kolayda kırılma yapmıyor. Kişinin kendi tırnağı üzerine uygulanıyor. Böyle olunca tırnak ne kadar hızlı uzarsa protez tırnak kullanımı kişiden kişiye göre değişebiliyor. Ortalama olarak protez tırnaklar 3 – 4 haftaya kadar kullanım imkanı veriyor.

Değişikliği seviyor ve 4 hafta sizler için uzun bir süre ise dilediğiniz zaman protez tırnağı çıkartabilirsiniz. Bu işlem içinde ayrı bir ücret söz konusu olduğunu hatırlatalım. Protez tırnak fiyatları güzellik merkezlerinin kendi fiyatlarına göre değişiklik gösterebilmektedir.

Protez Tırnak Ne Kadar Kalıcı?

Protez tırnak kalıcılığı için daha öncede belirttiğimiz gibi 3 – 4 hafta olduğunu ve kişi kendi tercihine göre daha erkende çıkartabileceğini hatırlatalım. Protez tırnak için özel bir tırnak yapısı bulunmuyor. Her tırnak tipine yapılabiliyor. Yaptırdıktan sonra kullanım süresi sona erdiğinde mutlaka protez tırnak uygulanan merkezde çıkartılması gerekmektedir. Evde çıkartmak tırnaklara zarar verebilir.

Protez tırnak çıkarma işlemi için merkeze gittiğinizde tırnak yapısına zarar vermeyecek şekilde geliştirilmiş özel jel ile işlem uygulanır. Tırnakta uygulanacak renkler fiyatlarda değişiklik yaratmaz. Protez tırnak ücretleri uygulanan merkeze ve kalıcı ojeye göre değişiklik göstermektedir. Uygun fiyatlı 2024 yılı protez tırnak fiyatları ortalama olarak:

  • Protez tırnak ve oje işlemi fiyatı: 350 TL – 400 TL
  • Protez tırnak, oje ve manikür fiyatı: 460 TL – 520 TL
  • Protez tırnak ve pedikür işlemi fiyatı: 390 TL – 430 TL
  • Protez tırnak çıkarma işlemi fiyatı: 100 TL – 150 TL
  • Protez tırnak bakımı fiyatı: 300 TL – 350 TL
  • Jel protez tırnak fiyatı: 450 TL – 550 TL
  • Ayak protez tırnak işlemi fiyatı: 300 TL – 380 TL
  • Tırnak güçlendirme fiyatı: 250 TL – 300 TL

Listelenen bu fiyatlar, güzellik merkezine ve güzellik merkezinin bağlı olduğu ile göre değişiklik gösterebilir. İstanbul, İzmir ve Ankara protez tırnak fiyatlarına sizler için yazımızda değindik.

İstanbul Protez Tırnak Fiyatı 2024

İstanbul protez tırnak fiyatları 350 TL ile 550 TL arasında olmaktadır. Çok sayıda güzellik merkezinin bulunduğu İstanbul’da protez tırnak dışında diğer manikür, pedikür, kalıcı oje ve protez tırnak çıkarma işlemlerini yaptırabilirsiniz. Kendi tırnaklarınıza zarar vermeden işlem sonrası yine merkezlerde çıkarttığınız protez tırnakları sık sık yaptırabilirsiniz.

Sağlıklı tırnaklara herhangi bir zararı bulunmayan bu işlemde kişinin kendi tırnağı tamamen kapatılmaz. Bu sayede zararı da bulunmamaktadır.

Protez Tırnak Fiyatları

Protez Tırnak Fiyatları

İzmir Protez Tırnak Fiyatı 2024

İzmir’de protez tırnak işlemini yaptırmak istiyorsanız en düşük 250 TL, en yüksek ise 550 TL bu işlemi yaptırabilirsiniz. Merkezden merkeze göre fiyat değişikliği yaşanabilir.

Ankara Protez Tırnak Fiyat Listesi 2024

Ankara Protez tırnak fiyatları 2024 yılında en düşük 200 TL, en yüksek fiyat ise 450 TL olmaktadır.

G5 Masajı Fiyatları 2024 Selülit Masajı Fiyatları

Jel Protez Tırnak Fiyatları 2024

Geçtiğimiz yıla kıyasla bu sene daha da çok popüler hale gelmesiyle protez tırnak fiyatlarında da artışlar yaşandı. Geçen yıl 300 TL ile 350 TL arasında olan protez tırnak fiyatı, bu yıl 400 – 450 TL arasında değişmektedir. Yaptırmış olduğunuz protez tırnak evde çıkartılamadığından süresi dolan tırnaklar için de ayrı bir şekilde randevu oluşturmanız gerekmekte. 2024 yılı protez tırnak çıkarma işlem fiyatı ise 100 TL’den 150 TL’ye çıkmıştır.


Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.